Aanmelden schepen met bestemming Zeeland Refinery

Alle schepen met bestemming Zeeland Refinery dienen zich aan te melden middels UAB (Uniform Aanmelding Barges) op http://www.uab-online.eu.

Alle overige gebruikers:

Wilt u als vervoerder of belanghebbende kunnen inloggen op de ZR website? Dat kan. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij ZR. Stuur hiervoor een email aan: rc-lst-zr-uab-registratie@total.com Voor uw aanmelding hebben wij de volgende gegevens nodig:

    • Uw naam

    • Bedrijfsnaam

    • Adres gegevens

    • Uw email-adres

Via uw e-mailadres krijgt u uw gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd.

UAB melding:

De UAB melding dient zo vroeg mogelijk, richtlijn is 12 uur voor ETA doch uiterlijk 4 uur voor aankomst gedaan te worden. De tijd waarop u zich aanmeldt wordt de UAB meldtijd.

Update de ETA in uw UAB melding indien nodig (richtlijn = afwijking van 3 uur). De ETA in uw UAB melding zorgt ervoor dat uw schip ingepland wordt [*]

Laad gereed (NOR) melding en Aankomsttijd [**]

Uw feitelijke aankomsttijd (arrival time) in de Van Cittershaven wordt geregistreerd op het moment dat u de haven van Vlissingen-Oost binnenvaart middels uw AIS [**]. ZR gaat er vanuit dat uw dan laad-/losgereed bent. U dient zich ook aan te melden via UAB indien u voornemens bent om niet direct te willen gaan laden of lossen. In dat geval dient u in de UAB melding op te geven wanneer u wel beschikbaar bent om te laden of te lossen.

[*]   Steiger Planning in het menu van de website “Zr arrivals”. Vergeet niet regelmatig te “refreshen” i.v.m. met ontwikkelingen.

[**]

I.g.v. binnenvaren zonder dat er een UAB aanmelding is gedaan, betekent dat uw feitelijke aankomsttijd (arrival time) niet automatisch toegekend wordt.

I.g.v. aankomst zonder laad- of lospodracht zal uw schip niet ingepland worden in ons systeem. Voor laad- of losopdrachten dient u contact op te nemen met uw opdrachtgever. Niet met Zeeland Refinery.

I.g.v. problemen met automatische AIS registratie kan het zijn dat uw aankomsttijd niet is geregistreerd. Controleert u daarom 1 uur na aankomst in de haven uw gegevens op de webstie van Zeeland Refinery. Indien u geen aankomsttijd heeft gekregen dient u alsnog uw aankomsttijd via VHF kanaal 34 aan ons door te geven.

Bij drukte, of verwachte drukte, op de wachtsteigers in de haven van Vlissingen-Oost zal Zeeland Seaports een opvaarverbod instellen voor ‘Kegelschepen’ en/of ‘Niet Kegelschepen’. Zodra een opvaarverbod wordt ingesteld zal ZR dit ook kenbaar maken op de ZR-arrivals informatie site. Dit opvaarverbod dient te allen tijden gerespecteerd te worden, door die schepen (kegel en/of niet kegel) waarvoor het opvaarverbod is ingesteld.

Zodra er weer ruimte ontstaat op de wachtsteigers zal Zeeland Seaports dit kenbaar maken aan Zeeland Refinery en de verkeersposten, samen met de namen van schepen welke op mogen varen naar Vlissingen-Oost. De Loading Master van Zeeland Refinery neemt dan contact met u op met de mededeling dat u mag opvaren naar de haven van Vlissingen-Oost.

In het geval van een opvaarverbod dient u zich nog steeds via UAB aan te melden. Als het opvaarverbod op u van toepassing is, neemt u ook nog telefonisch contact op met de Loading Master op het moment dat u op de wachtlocatie bent. De tijd van telefonisch melden plus de vaartijd die nodig is om vanaf die wachtlocatie naar Vlissingen Oost te varen wordt uw aankomsttijd (dus ook uw UAB meldtijd). Dit is dus de tijd die u in de haven van Vlissingen-Oost had kunnen zijn als er geen opvaarverbod was ingesteld.

 

 

 

Login

 
of


Copyright 2020 TRN NL